Ambachtelijke Barbecue Catering - Kwaliteit en Duurzaamheid.

Waar Komen Onze Heerlijke Ingrediënten Vandaan?

Bij onze ambachtelijke gerechten gaan we tot het uiterste om de meest voortreffelijke ingrediënten te selecteren. Onze zoektocht leidt ons naar de créme de la créme van leveranciers, toegewijd aan het welzijn van dieren en het milieu. Ons smaakvolle vlees wordt geleverd door een gerenommeerde slager die al jarenlang een icoon is in de wereld van barbecues. Het pluimvee, afkomstig van een lokale poelier, is van absolute topkwaliteit en wordt zonder antibiotica grootgebracht. Voor al onze andere producten vertrouwen we op lokale groothandelaren, met wie we een persoonlijke band hebben opgebouwd.

Hoe Bereiden Wij Deze Meesterwerken?

Bij ons draait alles om passie, ambacht en traditie. Onze keuken is voorzien van uitsluitend houtgestookte barbecues en smokers. Hier krijgen onze producten de tijd die ze verdienen om langzaam te garen, dankzij ons unieke low & slow proces. Ja, dit kans soms de hele dag in beslag nemen, maar voor ons is dat geen enkel probleem. Het is onze roeping om onze gasten te trakteren op een barbecue ervaring die zeldzaam en onvergetelijk is, een culinaire reis die je niet elke dag voorgeschoteld krijgt!

Oké, Ik Ben Nog Niet Helemaal Overtuigd.

Bij ons gaat de culinaire beleving verder dan de smaakpapillen alleen. We gaan nog een stapje verder door originele en opvallende buffetten te creëren en te presenteren op een manier die jouw feest of evenement in een waar spektakel verandert. We brengen een ongekende barbecue-ervaring naar jouw tafel met een rustieke flair die je zintuigen prikkelt. Maar dat is nog niet alles. Wij houden ervan om te communiceren met onze gasten, om te weten wat ze lekker vinden, en om samen te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Onze passie voor barbecue wordt nog verstrekt door gezellige muziek die we graag meenemen om de sfeer te verhogen. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we ook live cooking toe aan onze lijst met specialiteiten.

Met live cooking brengen we een unieke ervaring naar jouw evenement. Onze getalenteerde chef-koks zullen ter plaatse heerlijke gerechten bereiden. Dit voegt een extra dimensie toe aan de beleving, waarbij de geuren en smaken samenkomen tot een heerlijk diner. Dus, naast smaakvolle gerechten, gezellige muziek en live cooking, brengen we een complete culinaire sensatie naar jouw feest of evenement. Waarom zou je voor minder gaan? Kies voor een onvergetelijke en veelzijdige ervaring met ons.

 

Waarom Zou je Voor ons Kiezen?

 • Wij brengen jou een buitengewone barbecue-ervaring, verzorgd door gespecialiseerde cateraars.
 • Onze menu’s zijn met liefde samengesteld en we staan altijd open voor jouw specifieke wensen en verlangens.
 • We hechten veel waarde aan kwaliteit en eerlijkheid.
 • Of je nu een intieme bijeenkomst of een groot evenement organiseert, wij bieden mogelijkheden voor catering op maat.
 • Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven, met onze feestelijke cateringsdiensten die jouw evenement naar een hoger niveau tillen.

 

Met onze ambachtelijke barbecue catering brengen we kwaliteit en duurzaamheid naar jouw tafel. Laat ons jouw volgende evenement onvergetelijk maken! 

ONTDEK ONZE MENU!

NATE’S TASTY MENU.

NATE’S TWIST OF FLAVOURS MENU.

NATE'S BEDRIJFS BBQ.

 • ONTDEK NATES BEDRIJFSBORREL

  Verhoog de lat voor je bedrijfsborrel met Nate's BBQ! Onze ambachtelijke BBQ Borrel Bites tillen je evenement naar een hoger niveau. Onze indrukwekkende smokers en buffetten zijn visuele hoogtepunten die zorgen voor een unieke ervaring. We passen ons aan aan de grootte van je bijeenkomst en bieden maatwerkmenu's. Nate's BBQ bevordert teambuilding en verbinding, en creëert een informele sfeer voor gesprekken. Laat je inspireren en maak blijvende herinneringen. Neem vandaag nog contact met ons op om je bedrijfsborrel te transformeren met smaakvolle sensaties!

 • GENIET VAN HEERLIJKE BROODJES TIJDENS DE PAUZE MET NATE'S!

  Bij Nate's BBQ brengen we smaakvolle broodjes rechtstreeks naar jou, zelfs tijdens de pauze! Of je nu een bedrijfsevenement, een conferentie of een ontspannen bijeenkomst hebt, onze barbecue broodjes voegen een smaakvolle twist toe aan jouw moment van rust.

 • Een Smaakvolle Pauze: Onze broodjes worden met dezelfde passie en kwaliteit bereid als al onze gerechten. We bieden diverse opties, inclusief sappig vlees, heerlijke vegetarische keuzes en speciale dieetwensen.

  Gemak en Smaak: Laat ons jouw pauze opvrolijken met onze mobiele barbecuevoorzieningen. Terwijl je ontspant, kunnen je gasten genieten van de geurige aroma's en het zicht van vers bereide broodjes.

 • Flexibiliteit: Ongeacht de grootte van jouw bijeenkomst, passen we ons aan jouw behoeften aan en bieden we maatwerkoplossingen.

  Smaakvol Genieten: Kies Nate's BBQ voor een smaakvolle pauze-ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw pauzemoment kunnen verrijken met onze heerlijke barbecue broodjes op locatie!

 • Ruime Ervaring: We hebben meer dan 1000 broodjes mogen serveren bij het evenement bij Van Drie Groep, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit.

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

GOED OM TE weten!

Hier delen we graag hoe alles in zijn werk gaat, zodat je vooraf volledig op de hoogte bent en volop kunt genieten, zonder onaangename verrassingen achteraf.


Specifieke wensen.

Onze menu’s zijn met uiterste zorg samengesteld, bestaande uit verrukkelijke, verse, huisbereide gerechten van de hoogste kwaliteit, waar iedereen van kan genieten. Bij Nate’s streven we niet alleen naar kwaliteit in smaak, maar ook naar duurzaamheid in onze keuzes. Met barbecueën als onze creatieve uitlaatklep, kunnen we gerechten van over de hele wereld presenteren.

Bovendien, voor gasten met specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, glutenvrij, of kinderen zorgen we voor een passend alternatief. Bij Nate’s staat duurzame kwaliteit centraal, zodat jouw culinaire ervaring in alle opzichten onvergetelijk wordt!

Doorgeven aantal gasten.

Aangezien we werken met hoogwaardige barbecue-ingrediënten, is het van essentieel belang dat we onze producten tijdig bestellen. Daarom vragen we je om ons uiterlijk 10 dagen voor het evenement te laten weten hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alles perfect wordt voorbereid.

Voldoende ruimte.

Bij Nate’s creëren we een uniek pop-up restaurant-ervaring met onze indrukwekkende Oklahoma smoker en een uitnodigend, stijlvol buffeteiland. Onze passie voor barbecue en heerlijk eten brengen we naar jouw locatie, maar het is belangrijk om te weten dat deze ervaring enige ruimte vereist. Voor onze smoker en het levendige buffet hebben we ongeveer 4 bij 10 meter aan ruimte nodig.

 

We begrijpen dat elke locatie uniek is, en daarom komen we graag persoonlijk langs op jouw locatie om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken hoe we de ruimte optimaal kunnen benutten. Samen kunnen we de ideale setting creëren!

 

Op tijd aanwezig.

Afhankelijk van het gekozen menu en het aantal gasten arriveren wij tijdig op de locatie. Het merendeel van onze bereidingen vindt namelijk ter plaatse plaats, zodat jouw gasten een stuk live cooking van dichtbij kunnen beleven. We spreken graag van tevoren een geschikte aankomsttijd af, zodat alles perfect aansluit op jouw evenement.

ONKOSTEN.

Kilometer vergoeding:
€1,25 per gereden kilometer voor het vervoer van zwaar transport.

Waar vuur is daar is rook:
Eenmalig een bijdrage van €35,- voor het te verstoken van duurzame hout – en houtskool.

Afvalverwijderingsbijdrage:
Indien wij ons afval niet kunnen scheiden rekenen wij €50,- afvalverwijderingsbijdrage.

Personeelskosten:
De inzet en kosten van onze BBQ medewerkers voor de bereiding van het voorgestelde menu zijn inbegrepen.