Ons verhaal

~ Uniquely Delicious Experience ~


Nate’s Public BBQ is een uniek culinair cateringbedrijf, met een menu geïnspireerd op het idee van authentiek en eerlijk koken. Vanaf 2020 hebben we voor al onze gasten een unieke eetervaring ontwikkeld met verse en duurzame ingrediënten, waarmee we u meenemen op een culinaire reis als geen ander.

Geweldige smaken ontstaan doordat wij al onze verse, homemade, gerechten op een hout of houtskool gestookt vuur grillen. Wij gebruiken diverse houtsoorten denk hierbij aan berken en eiken,

Wist je dat?


Iedere houtsoort zijn eigen aroma geeft en als je hierin varieert krijgen vis, vlees en groenten een karakteristieke smaak. Je kunt alle kanten op met een barbecue. Nates Public BBQ kan jou daarom een brede selectie van een door ons samengesteld menu en homemade gerechten aanbieden.

Ontmoet onze chef

NATHANIËL SCHRÖDEUR

Wij vroegen hem wat is nou jou ultieme smaakbeleving?

Zijn antwoord was:

Je houdt het bij je neus en ruikt de rook, je zet je tanden erin en het moet een beetje zoet zijn.. maar dan proef je zout, en dan een beetje pit. Dus je proeft het met het puntje van je tong tot achter in je keel. Het mondgevoel moet mals zijn maar het mag niet van het bot vallen. Je bent nu in de spareribhemel.

Dit is een van de talloze smaakbelevingen, die de chef zijn gasten wilt voorschotelen. Daarnaast kookt hij met passie, aandacht en liefde voor zijn product. Verder zorgt hij ervoor dat de gasten niks te kort komen, en houdt hij van een gezellig praatje met de gast!

Ontmoet onze pit-master

NATHAN BRUGMANS

Waar Nathan is daar is vuur, een echte Bourgondiër met een passie voor heerlijk eten! Met zijn ongekende portie enthousiasme en werkethiek zet hij de toon en teamspirit neer voor onze crew.

Zijn passie is om met diverse houtsoorten een authentieke smaak beleving te creëren.